Отборът на Берое свали Левски от третото място във временното

...
Отборът на Берое свали Левски от третото място във временното
Коментари Харесай

Берое свали Левски от третото място, Камбуров с гол №200 в елита


Отборът на Берое смъкна Левски от третото място във краткотрайното класиране в Първа лига, откакто победи Верея с 3:0 в дербито на Стара Загора.

Двубоят ще се запомни и с историческото достижение на нападателя на беройци Мартин Камбуров, който означи две попадения и доближи кота 200 в родния хайлайф. Така той стана едвам вторият футболист с сходно достижение след именития голмайстор на ЦСКА от близкото минало Петър Жеков.

Берое излезе като любимец в дуела и упованията се оправдаха. Камбуров откри, откакто беше прецизен от фаул в 18-ата минута. Борислав Цонев удвои в 42-ата минута. Историческият миг за Камбуров настъпи в 86-ата минута, когато нападателят приключи прелестна офанзива за Берое.

Той получи топката в половината на противника, изведе Желев зад тила на защитата, който центрира към него и за Камбуров не бе проблем да прати топката в мрежата за третия гол за " зелените ", преди да бъде сменен, с цел да обере овациите на публиката на " Трейс Арена ".

С триумфа Берое към този момент заема трето място в класирането, откакто събра актив от 51 точки и изпревари Левски с точка задатък, който през днешния ден загуби при гостуването си на Ботев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР