Отборът на Байерн (Мюнхен) е с най-много футболисти сред полуфиналистите

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) е с най-много футболисти сред полуфиналистите
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен с най-много футболисти на полуфиналите на Мондиала

Отборът на Байерн (Мюнхен) е с най-вече футболисти измежду полуфиналистите на международното състезание в Катар, следван компактно от испанските Атлетико Мадрид и Севиля, демонстрират данните.
Прочетете още
“Баварците ” разполагат с цели 6 представители от класиралите се на тази фаза Франция, Хърватия, Мароко и Аржентина. С изключените на “гаучосите ”, грандът от Мюнхен има играчи от всички останали страни на полуфиналите - цели 4-ма във Франция (Павар, Упамекано, Коман и контузилият се Люка Ернандес), Станишич в Хърватия и Мазрауи от Мароко.

Испанските Атлетико Мадрид и Севиля следват компактно Байерн с 5 футболисти измежду полуфиналистите на Световното. За “дюшекчиите ” играят аржентинците Молина, де Паул и Анхел Кореа, както и звездата на Франция Антоан Гризман и аварийният вратар на Хърватия Иво Гърбич. Севиля също има трима представители в Аржентина - Акуня, Монтиел и Папу Гомес, както и стълбовете на Мароко Ясин Буну и Юсеф Ен-Несири.

Динамо (Загреб) пък е показан с цели 4 играчи на полуфиналите, несъмнено всички от Хърватия - вратарят Ливакович, бранителят Шутало и нападателите Бруно Петкович и Мислав Оршич. По този метод хърватският клуб изпреварва по този индикатор европейски грандове като Манчестър Юнайтед, Барселона и Милан. С 4 играчи на полуфиналите е и европейският клубен първенец Реал Мадрид, като следва да уточним, че с изключение на Лука Модрич, Чуамени и Камавинга, тук е включен и носителят на “Златната топка ” Карим Бензема, въпреки че той се контузи преди шампионата и не записа нито минута за Франция.

Мароканският Уидад Казабланка пък е с трима играчи на полуфинала (всички от отбора на Мароко), наедно с отбори като ПСЖ, Ювентус и Тотнъм.

Отборите на Байерн и Интер ще спазят традицията и сигурно ще имат представител на финала на Световното, като това се случва непроменяемо от 1982 година насам. Атлетико Мадрид, Тотнъм и ПСЖ също ще имат сигурно най-малко един футболист във финалния мач на Мондиала.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР