Отборът на Барселона продължава да следи полузащитника на Милан Франк

...
Отборът на Барселона продължава да следи полузащитника на Милан Франк
Коментари Харесай

Барселона притиска Кесие да вземе решение за бъдещето си

Отборът на Барселона продължава да следи полузащитника на Милан Франк Кесие. Не е загадка, че „ каталунците “ имат интерес към 25-годишния футболист и даже са се свързали с сътрудника му, с цел да стартират диалози за възможен негов трансфер на „ Камп Ноу “ през лятото, твърди италианският публицист Фабрицио Романо.

Договорът на Кесие с Милан изтича в края на сезона, след което той става свободен сътрудник, като може още занапред да подпише прелиминарен договор с различен клуб, който да влезе в действие от лятото.

Романо оповестява, че от Барселона са в контакт с играча още от месец декември предходната година, като в този момент го притискат да вземе финално решение за бъдещето си. Котдивоарецът обаче няма причина да бърза, защото ползата към него е сериозен. Освен Барса, за подписа му се чака да се борят още Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Пари Сен Жермен, Ливърпул и Тотнъм.

Кесие беше притеглен в Милан от Аталанта през лятото на 2017 година и от този момент се трансформира в един от най-важните играчи за „ росонерите “, които доста се надяват той да остане, само че това на този стадий наподобява малко евентуално. До момента халфът има на сметката си 208 мача, 36 гола и 16 асистенции за клуба.

Franck Kessié has still no full agreement with any club. Barcelona are in contact with his agent since December, they are waiting for him - Kessié has not made his final choice yet. Race still open, other clubs also interested. ⚠️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР