Отборът на Барселона отново може да погледне към Манчестър Сити,

...
Отборът на Барселона отново може да погледне към Манчестър Сити,
Коментари Харесай

Барселона и Ман Сити готвят любопитна размяна

Отборът на Барселона още веднъж може да огледа към Манчестър Сити, защото желае да продължи с подсилването на състава в борбата за челните места в Ла Лига и присъединяване в Шампионска лига следващата година.

„ El Nacional “ твърди, че управлението на „ каталунците “ има концепцията да притегли централния бранител Аймерик Лапорт и желае колкото е допустимо по-скоро да го притегли в отбора. Именно заради тази причина, както и неналичието на финансов запас за реализиране на сходен трансфер, от „ Камп Ноу “ са подготвени на любопитен ход, а точно да предложат като разменна монета в вероятно договорка Френки Де Йонг.

Нидерландският национал има 22 мача от началото на сезона за отбора, само че в управлението на Барса към момента не са уверени, че той е оправдал огромните упования, които бяха свързани с него при прехвърлянето му от Аякс през лятото на 2019-а година.

Според испанското издание от Манчестър Сити са отворени към сходно предложение и биха го приели. Това би могло да бъде следващата договорка сред двата отбора, откакто в последните години не малко играчи поеха в едната или другата посока, последният от които бе Феран Торес, който бе показан като състезател на Барселона дни преди Нова година.

През лятото на 2020-а година пък на „ Камп Ноу “ реализираха сходна договорка и пратиха Артур Мело в Ювентус, с цел да привлекат на негово място Миралем Пянич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР