Отборът на Балкан Ботевград записа 17-а победа в Националната баскетболна

...
Отборът на Балкан Ботевград записа 17-а победа в Националната баскетболна
Коментари Харесай

Балкан разгроми Ямбол, Захариев отново игра

Отборът на Балкан Ботевград записа 17-а победа в Националната баскетболна лига, откакто надигра като посетител Ямбол с 104:78 (23:15, 33:17, 24:25, 24:21) в среща от 24-тия кръг. Двубоят в зала " Диана " бе решен още през първите 20 минути, в които играчите на Небойша Видич осъществиха 56 точки против едвам 32 за домакините. Взели удобен задатък от 24 точки, гостите понижиха оборите през второто полувреме, само че по никакъв метод не отстъпиха самодейността на Ямбол.

С успеха Балкан излезе краткотрайно на върха в класирането, само че още до края на днешния ден " зелените " ще бъдат свалени от него, защото предстоят още три мача от програмата. Най-резултатен за успехите от Балкан в мача бе Игор Кесар с 20 точки. Още 19 вкара Девон Уошингтън, а с 13 завърши Брандън Фортънбъри. Христо Захариев се завърна в игра за ботевградчани след дълго неявяване и вкара 10 точки за 21 минути.

За Ямбол по 21 точки вкараха Станислав Говедаров и Алън Арнет. Загубата остави Ямбол на шесто място в класирането с 6 триумфа и 16 провали.

СТАТИСТИКА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР