Отборът на Австрия е готов да се представи добре срещу

...
Отборът на Австрия е готов да се представи добре срещу
Коментари Харесай

Рангник: Готови сме да се справим добре с Германия

Отборът на Австрия е подготвен да се показа добре против Германия в приятелския мач във вторник, само че също по този начин германците са главен любимец за купата на домашното Европейско състезание по футбол следващата година, сподели селекционерът Ралф Рангник преди срещата с неговия сътрудник Юлиан Нагелсман.

Рангник и Нагелсман се познават от Бундеслигата, когато бяха отпред надлежно на Хофенхайм и Република България Лайпциг, като Рангник управлява Австрия от 2022 година, а Нагелсман е новият треньор на Германия. Германия се непосредствено за Евро 2024 като хазаин, до момента в който Австрия към този момент се класира за шампионата, в който ще вземат участие 24 тима.

Двубоят във Виена е финален за двата отбора за годината и Рангник допусна, че неговите играчи няма да се заблудят от домакинското проваляне на Германия с 2:3 от Турция в събота и ще бъдат подготвени за всевъзможни тактически изненади, които Нагелсман може да приложи.

" Разбира се, познавам Юлиан и неговия проект на игра. Трябва да се концентрираме върху себе си и, несъмнено, би трябвало да сме подготвени за разнообразни сюжети. Това ще бъде забавен и трогателен дуел – постоянно е по този начин, когато Германия играе против Австрия, без значение от това какъв брой обратно е в историята. На клубно равнище бихте го нарекли дерби ", разяснява Рангник.

Австрийският полузащитник на Байерн Мюнхен Конрад Лаймер удостовери това, като сподели, че успеха ще бъде " черешката на тортата " след сполучливата квалификационна акция.

Рангник добави, че първите му мачове отпред са посочили какъв футбол желае Нагелсман и че макар противоричивите резултати той има вяра, че Германия може да стигне надалеч на Евро 2024.

" Това е по този начин, тъй като те имат качествени играчи, само че също по този начин и безспорен топ треньор ", добави селекционерът на Австрия./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР