Отборът на Аталанта инкасира второ поредно поражение в италианската Серия

...
Отборът на Аталанта инкасира второ поредно поражение в италианската Серия
Коментари Харесай

Аталанта с втора поредна загуба Серия А, Рома също с грешна стъпка

Отборът на Аталанта инкасира второ следващо проваляне в италианската Серия " А ", откакто в среща от междинния 14-ти кръг " бергамаските " отстъпиха с 1:2 като посетител на отбора на Лече.

" Жълто-червените " означиха и двете си попадения в границите на 120 секунди малко след средата на първото полувреме, като първо прецизен бе Факундо Баскирото, а по-късно Федерико Ди Франческо удвои за домакините.

Малко преди почивката Дуван Сапата върна очакванията за момчетата на Джан Пиеро Гасперини, само че през втората част те по този начин и не стигнаха до нов гол и в последна сметка позволиха третата си загуба в последните четири мача.

Загубата остави " бергамаските " на 4-то място с актив от 27 точки, само че могат да бъдат изместени от там по-късно през днешния ден, в случай че Интер се оправи при семейството си на Болоня. Лече пък се намира на 16-та позиция с 12 пункта.

В друга среща от този промеждутъчен кръг Рома стигна единствено до 1:1 при визитата си на Сасуоло. Тами Ейбрахам даде задатък на " вълците " в 80-та минута, само че пет по-късно Андреа Пинамонти донесе точката за своя отбор.

Равенството изкачи краткотрайно състава на Жозе Моуриньо до 5-то място, само че столичани също могат да бъдат изместени от Интер по-късно довечера, до момента в който Сасуло заема 12-та позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР