Отборът на Андреа Буратини започна в състав: Александър Николов, Лазар

...
Отборът на Андреа Буратини започна в състав: Александър Николов, Лазар
Коментари Харесай

Волейбол: Мъжете под 21 години с нова победа на СП в Бахрейн

Отборът на Андреа Буратини стартира в състав: Александър Николов, Лазар Бучков, Венислав Антов, Стоил Палев, Георги Татаров и Ивайло Дамянов, а либеро бе Георги Митов. Като запаси влязоха в игра Даниел Павлов и Виктор Бодуров.

 

Първият гейм бе относително равносилен, като българският тим не можеше да се откъсне с повече от точка или две. До 18:17 имаше доста неизясненост, само че България съумя да направи разлика в края и се наложи с 25:21.

 

Във втората част тимът на Тайланд водеше, като това се резервира до 15:14. След това отборът на Буратини натрупа точки и завърши с разлика от 7 в края на гейма.

 

Най-резултатен за българския отбор бе Венислав Антов с 17 точки, капитанът Александър Николов се регистрира с 14, от които и два аса. За отбора на Тайланд Джакрит приключи с 11 точки.

 

Тимът на България имаше преимущество във всички детайли на играта - офанзива, обсада, сервис, като единствено при посрещането тайландците имаха по-голям % успеваемост. 

 

Българският тим оглавява краткотрайно класирането н Група E паралелно до Иран. Отборът ще изиграе втория си мач от групата против Полша на следващия ден от 14:00 часа. Вече победихме поляците с 3:2 в Манама. Последният ни мач е против Иран. За да сме сигурни за полуфиналите, би трябвало да реализираме две победи в групата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР