Отбелязваме Световния ден на социалния работник. Всеки трети вторник от

...
Отбелязваме Световния ден на социалния работник. Всеки трети вторник от
Коментари Харесай

Отбелязваме Световния ден на социалния работник

Отбелязваме Световния ден на обществения служащ. Всеки трети вторник от месец март е професионален празник за работещите в обществената сфера.Отбелязваме Световния ден на обществения служащ.

В Кърджали за първи път Центърът за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания отваря вратите си за външни гости.

Той е дом за 14 деца, за които се грижат 13 обществени чиновници.В Разград Световният ден на обществения служащ ще бъде маркиран на 19 и 20 март с три събития, оповестиха и пресслужбата на локалната администрация.

Във вторник от 10.00 ч. в хотелски комплекс „ Лес " ще е концертът на консуматори на обществените услуги в община Разград. Услугите са общо 12, ориентирани към разнообразни възрасти и обществени групи консуматори, а на сесията на Общинския съвет на 26 март следва гласоподаване за разкриването на още две. Потребители и чиновници ще се почерпят с празнична торта, подарък от Общината.

В 14.00 ч. в сряда в парка представители на обществените услуги ще вземат участие в залесяване. Засадените чинари ще бъдат колкото са обществените услуги - 12.

През двата дни в учебните заведения, в които учат консуматори от обществените услуги, ще бъдат раздадени 500 писалки с логото на Световния ден на обществения служащ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР