Отървете се от гъбичките по ноктите завинаги с тази рецепта! Ако

...
Отървете се от гъбичките по ноктите завинаги с тази рецепта!
Ако
Коментари Харесай

Хит рецепта! Ще се отървете от гъбичките по ноктите завинаги

Отървете се от гъбичките по ноктите вечно с тази рецепта!

Ако забележите промени по нокътната плочка, не би трябвало да чакате прекомерно дълго, а би трябвало неотложно да предприемете ограничения, с цел да се избавите от този проблем вечно. В противоположен случай може да се стигне и до загуба на ноктите.

Ако страдате от гъбички по ноктите, този способ на лекуване ще ви помогне да забравите вечно за този проблем! Като цяло, медикаментите, които може да си закупите в аптеката натоварват съществено черния дроб или не водят до стремежи резултат, макар че сте похарчили не дребна сума за тях.

След като прочетете тази публикация, ще научите по какъв начин да лекувате това заболяване благодарение на натурални домашно приготвени предписания, които ще ви оказват помощ бързо и дейно да се отървете от този проблем! Естествени, натурални и евтини съставки!

Ще са ви нужни:

етилов алкохол – 90%
водороден пероксид
бял оцет

Приготвяне и приложение:

Всичко, което би трябвало да извършите е да смесите всички съставки в равни пропорции в стъклен буркан.

Използвайте памучен тампон, с цел да приложите сместа върху изумения нокът. Необходимо е да повтаряте процедурата два пъти на ден, заран и вечер. Памучният тампон се оставя да престои на нокътя най-малко за 15 минути.

След това изплакнете с топла вода и подсушете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР