От Земята та чак до Мелмак надали ще се намери

...
От Земята та чак до Мелмак надали ще се намери
Коментари Харесай

Какво се случва с Лин Танер от Алф 30 години след сериала

От Земята та чак до Мелмак едва ли ще се откри някой, който да не е чувал за Гордън Шамуей - симпатичният окосмен извънземен с набръчкан нос и седем стомаха, някогашен капитан на бейзболния тим в своето учебно заведение, в което е прекарал 122 години от живота си, и невъобразим фен на котките... Особено в случай че стоят чинно сред две филии самун.

Да, имаше време, в което свежите лафове на Алф забавляваха феновете, както и със способността му да забърква " интергалактически проблеми ", които семейство Танер да позволява. Не стига всичко това, ами членовете на семейството имаха за задача да го крият от НАСА, военните и любопитния взор на съседката Ракел Ачмонек (чиято фамилия съгласно Алф звучи като правописна грешка), която като че ли се конкурираше в шпионажа със самото Централно разузнавателно управление на САЩ.

Именно този сериал трансформира младата актриса Андреа Елсън, изпълнила ролята на Лин, в същинска звезда. Седем години след края на тв продукцията обаче, тя се изгуби от полезрението на медиите, като и до през днешния ден името ѝ отсъства от заглавията в пресата... Все едно потъна вдън земя. Много от нейните фенове и до момента не стопират да се чудят къде е тя и каква е повода да заобикаля по този начин ловко всеобщото внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР