От Ювентус официално обявиха привличането на халфа Карлос Алкарас, който

...
От Ювентус официално обявиха привличането на халфа Карлос Алкарас, който
Коментари Харесай

Ювентус взе Карлос Алкарас

От Ювентус публично оповестиха привличането на халфа Карлос Алкарас, който идва чартърен от втородивизионния британски Саутхамптън. “Бианконерите ” са платили към 4 млн. евро за преотстъпването, а в случай че желаят да задържат играча за непрекъснато, те ще би трябвало да извадят още съвсем 50 млн.
Прочетете още
Така “Старата госпожа ” съумяха да реализират задачата си да се подсилят в средата на терена, доверявайки се на 21-годишния аржентинец, който за една година в състава на “светците ” изигра 47 срещи с 8 гола и 5 асистенции след идването си от аржентинския Расинг против съвсем 14 млн. евро. Любопитното е, че съгласно съглашението сред Ювентус и Саутхамптън, в случай че полузащитникът не играе задоволително постоянно, то торинци ще платят още по-голяма сума за наема му от тиражираните 4 млн. евро. Самият Алкарас ще се повдизава в новия си отбор с фланелката с номер 26.

Междувременно, известният адаш на надарения футболист, а точно международният номер 2 в мъжкия тенис Карлос Алкарас, се пошегува с прехвърлянето на Ювентус. Под обява на клуба в Инстаграм испанският тенисист написа: “Ще дам най-хубавото от себе си! Благодаря за доверието ”, а от торинския гранд му дадоха отговор с мигане.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР