От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони

...
От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони
Коментари Харесай

Васил Божков: Ще направя предложение за бъдещето на Левски

" От януари до момента хунтата, която ръководи България, наруши всички закони и мина всевъзможни морални и етични граници. Ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб " Левски ".
Това написа в своята Фейсбук страница Васил Божков.
" Доказателствата и очевидците на грубото тъпчене на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по противен и примитивен метод ", уверен е предприемачът, против който българската прокуратура повдигна редица обвинявания.
" Спрямо чиновниците, фамилията, приятелите и сътрудниците ми се правят поредност от репресии и противозаконни дейности. Държавните структури, ръководени от Горанов - Национална агенция за приходите, ДКХ, ръководените от господин Борисов ДАНС и Министерство на вътрешните работи, Специализираната прокуратурата и съд погазваха всекидневно законите.
На всеки безчинствал държавен чиновник ще бъде заведено дело и потърсена персонална правосъдна отговорност. Законите са, с цел да се съблюдават ", безапелационен е Васил Божков.
" Утре в 08:00 ч. ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб " Левски ", оповестява той и приключва с " Бъдете здрави! ".

Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР