От всички поколения златни момичета на България, само тях нарекоха

...
От всички поколения златни момичета на България, само тях нарекоха
Коментари Харесай

Илиана Раева с нова емоционална публикация в социалните мрежи

" От всички генерации златни девойки на България, единствено тях нарекоха диамантите! Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова. Така ги назова журналистът Найден Тодоров. Видя ги за първи път и сподели, че те са от друго измерение “.

С тези думи президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева стартира своята прочувствена обява във " Facebook ", в която отдаде дължимото на ансамбъла ни, спечелил по решителен метод олимпийската купа в Токио.

" Дойде Вера Маринова в залата преди 5 години и като ги видя се обърна към мен и сподели: ”Илиана, в никакъв случай не сме имали подобен тим!” Нещо сходно сподели и Лили Игнатова, когато пристигна в залата и ги видя за първи път. "

Те стартираха кариерата си в действителност с гръм и тропот! Целият свят ахна! Целият свят от експерти, състезатели и треньори. Играеха своите шедьоври съчетания и покоряваха сърцата на всички, които ги гледаха. Не е инцидентно, че испански почитатели ги нарекоха ”Кралиците” и на всички места пътуваха, с цел да ги поддържат.

Те са доста мощни, надарени, респектиращо дисциплинирани, безпределно работливи, само че най-вече се веселя на тяхната храброст! Да! Нямате визия, какъв брой са смели! Мечтаеха прекомерно самоуверено! Не желаеха просто орден, а желаеха ЗЛАТЕН ОЛИМПИЙСКИ МЕДАЛ! Това беше най-смелата им фантазия.

Винаги съм участвала на огромните надпревари с концепцията да оказвам помощ на треньори и състезатели като им вдъхвам кураж и религия! Но истината на това съревнование беше, че стоях до едни воини с толкоз ясно изразена храброст и подготвеност за борба, че самата аз получих част от тази непреклонност!

Нямате визия, какво успокоение излъчваха. Да, неспокойствие имаше, само че боязън не виждах, не усещах. Те желаеха непременно своя златен орден! И го получиха с безапелационна класа и мощ!

Това бяха 5 години в действителност непосилен труд и отдаденост! Бяха най-силни на всички надпревари, само че или допускаха неточност, или им отнемаха купата. Но получиха най-голямата купа - ОЛИМПИЙСКАТА! На тях им прилягаше най-вече! Конкурентите ни бяха доста мощни, само че ние рискувахме и направихме най-трудните съчетания. И рискът ни съумя!

Голямо наслаждение е за мен да ги виждам на съревнование, само че най-голямото наслаждение е да ги виждам по какъв начин работят в залата - същински, стопроцентови бойци!

Няма циврене, в никакъв случай не маркираха, в никакъв случай не се оплакаха! Затова и получиха!

Те са най-яркото доказателство, че Бог обича смелите, мощните и работливите!

Нека тези ДИАМАНТИ бъдат образец на всичките ни гимнастички, с цел да имат вяра, че когато искаш и знаеш по какъв начин, фантазиите се сбъдват!

Благодаря на техните родители, които за тези 5 години видях единствено един път, тъй като те ни повярваха и ни ги повериха! Благодаря, че сте възпитали такива същински, модерни героини!

Респект! ", приключи Илиана Раева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР