От ВМРО обръщаме внимание за пореден път на Столична община,

...
От ВМРО обръщаме внимание за пореден път на Столична община,
Коментари Харесай

ВМРО към Терзиев: И все пак ще има ли коледна украса преди Коледа?

От Вътрешна македонска революционна организация обръщаме внимание за следващ път на Столична община, че за разлика от други години столицата в действителност е без коледна декорация.

Настояваме обществото да получи отговор за какво това е по този начин? Настояваме да бъде ясно и тъкмо обяснено от Столична община кой заместник-кмет дава отговор за това, за какво коледна декорация на практика няма, какво е предвиждала общината да сложи като декорация и на каква стойност.

Не може да не получим и отговор кой утвърди и какъв брой ни коства пърформанса на 01.12.2023 година при запалването на светлините на коледното дърво пред катедралния храм „ Св. Ал. Невски ". Т.нар. стратегия с огньове, вещици и розови еднорози изрично не се вписваше в логиката и духа на Рождество Христово.

За обществото остана мистерия кой е виновен за одобряването на сходен сюжет и какъв брой коства на софиянци това събитие, както и блестящата арка пред храм-паметника и на метри от Св. Синод, която повече прилича Златния телец, в сравнение с „ празнична пътека към светлината " или там какво си е мислил създателят. Все още чакаме отговори в духа за поръчките за намерено и транспарантно ръководство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР