От Виляреал официално потвърдиха, че в Салернитана са активирали опцията

...
От Виляреал официално потвърдиха, че в Салернитана са активирали опцията
Коментари Харесай

Салернитана привлича един от топ голмайсторите на Серия А за изминалия сезон

От Виляреал публично потвърдиха, че в Салернитана са задействали опцията за закупуването на Булае Диа и по този начин нападателят ще остане за непрекъснато при “морските кончета ”, за които игра чартърен през миналия сезон.

“Салернитана реши да задейства опцията за закупуването на нападателя Булае Диа, който игра като преотстъпен в италианския отбор през предходната акция. Виляреал би желал да благодари на Диа за неговите професионализъм и отдаденост в интервала му като състезател на клуба, в който изигра 35 мача и означи 7 гола. Отборът му пожелава доста шанс в новото му начинание ”, гласи изказването на “Жълтата подводница ”.

Сенегалският национал се показа ослепително с екипа на Салернитана, като заби 16 попадения и направи 6 асистенции в 33 турнирни мача, с което се подреди на трето място в реализаторската листа на Серия " А " за сезон 2022/23. Предполага се, че “граната ” са платили 12 млн. евро за него, както и че в контракта му с клуба има откупна уговорка в размер на 25 млн. В Италия се приказва за интерес на Фиорентина към 26-годишния състезател, само че оттова едва ли са подготвени да задействат въпросната уговорка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР