От управата на хотел Беркут, в който 4-годишно дете беше

...
От управата на хотел Беркут, в който 4-годишно дете беше
Коментари Харесай

Разкриха потресаващи подробности за засмуканото от джакузи дете!

От управата на хотел Беркут, в който 4-годишно дете беше засмукано от джакузи, обявиха, че в джакузито е имало няколко деца, които са били сами и без контрол. Тепърва обаче ще обясняват обстоятелствата, откакто изгледат записите от охранителните камери.

Отричат върху джакузито да е липсвала защитна решетка, написа TrafficNews. „ Някои неща стават макар всички дейности, които сме подхванали като ред в хотела, указателни табели и в случай че можех да върна времето, бих направил тъй че това да не се случи ”, изясни притежателят на комплекса Иван Маринов, написа Блиц.

По неговите думи за 12-годишната история на хотела, това е първият сходен случай. „ Редовно ставаме очевидци на родители, които оставят децата си без контрол в джакузито, други ги взимат с тях в сауната и сме безсилни да се оправим с тези обстановки, тъй като родителите споделят, че това са техните деца и те вземат решение какво да вършат с тях ”, съобщи още Маринов. „ Аз бях със сина си в джакузито, когато стана случая ”, твърди от своя страна бащата на потърпевшото дете Марин Банчев. - Липсваше капачката, която трябваше да седи върху помпата на оборудването, която засмука сина ми за седалищните елементи. ”

Детето остава в болница със своята майка. То върви извънредно мъчно. За благополучие не се постанова интервенция, само че поради контузиите по седалищните елементи, би трябвало да останат в лечебното заведение. „ В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, доста мъчно върви, всичко провокира рев и болежка. ”, споделя бащата Марин Банчев. Родителите на потърпевшото дете са подали тъжба в районното ръководство и са решени да си търсят правата до дъно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР