От тук ще можете да се запознаетес възможностите за достъп

...
От тук ще можете да се запознаетес възможностите за достъп
Коментари Харесай

Българският Червен кръст стартира свой чатбот във Viber

От тук ще можете да се запознаетес опциите за достъп до професионални съвещания и по психосоциална поддръжка

Българският Червен Кръст задейства, в известното мобилно приложение Viber. Чатботът на организацията ще дава потребна и достоверна информация по отношение на COVID-19 и процеса на имунизация, настояща статистика за заболелите в страната и опцията за достъп до психосоциална поддръжка, която всеки нуждаещ се може да получи посредством горещата телефонна линия с къс номер 08001 1466. Приложението ще дава информация за филантропичните дела и дейните благотворителни акции на организацията и ще дава отговор на най-често задаваните въпроси по отношение на провеждането на курсове по първа помощ за кандидат-шофьори.

Чатботът е част от множеството осъществени действия в границите на самодейността „ Ти решаваш “, по комплексната стратегия „ Дейности в отговор на COVID-19 в България “, финансирана от Американската организация за интернационално развиване (USAID) посредством Глобалния зов на Международната Федерация на Дружествата на Червения кръст и Червения полумесец.

Инициативата „ Ти решаваш “, на Българския Червен кръст, има за цел  да ограничи разпространяването на COVID-19 в България, като в същото време подкрепи най-засегнатите от вируса общности и разшири имунизационния обсег в страната. Кампанията изцяло почита правото на всеки човек по отношение на вземането на значимото решение дали да си сложи ваксина или не, като само дава надеждна, тествана и научно потвърдена информация във връзка с вируса и следствията от него. В допълнение, от съвсем година, като част от самодейността се дава опция за имунизация, посредством позиционирането на 5 мобилни имунизационни пункта в разнообразни краища на страната. Повече информация по отношение на вируса, имунизациите и самодейността „ Ти решаваш “ може да бъде забелязана на:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР