От ЦСКА - София отговориха на Българския футболен съюз относно

...
От ЦСКА - София отговориха на Българския футболен съюз относно
Коментари Харесай

От Армията отговориха на БФС - имало условие от МС към Михайлов: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или започват масови проверки

От ЦСКА - София дадоха отговор на Българския футболен съюз по отношение на вчерашната обява на централата за това каква помощ са получили “червените ” от БФС през последните 14 години.

От " Армията " разгласиха декларация, в която дават тяхната позиция за събитията обратно във времето.

Ето целият текст на декларацията без редакторска интервенция:

А в този момент малко за " добрините " на НЕ-уважаемия господин Боби Михайлов.

2008 година. Първа доброта: Когато тогавашният президент на ЦСКА съобщи, че 800 000 лв. ще бъдат заверени в сметката на Национална агенция за приходите в понеделник и парите бяха преведени, Вие, господин Михайлов, забележете, още в събота отнехте лиценза за европейските клубни шампионати на тима, откакто ЦСКА си беше спечелил по състезателен път първото място с 16 точки разлика от втория. След 14 години на безпаметно пиене се сетихте, че са нарушени 17 параграфа! И вие, добричкият Боби Михайлов, сте се смилил над ЦСКА и вместо да ги извади изобщо да не съществуват във футболния мир, сте ги е оставил да си играйкат в " А " група на БГ шампионата.
 БФС разгласява пет знакови случая по какъв начин е помагал на БФС разгласява пет знакови случая по какъв начин е помагал на "червените " поради голямата маса почитатели на ЦСКА
2013 година. Втора доброта: След действителните финансови проблеми на ЦСКА отново се намесва положителният самарянин Борислав Михайлов (по това време член на Изпълкома на УЕФА, станал подобен с лобирането на мастити български предприемачи в Балканския район и околностите), притискайки ръководителите на ЦСКА да се откажат от присъединяване в европейските клубни шампионати. Въпреки че клубът си е извоювал по състезателен път това право и на негово място БФС разпорежда да взе участие различен тим - благосъстоятелност на мощните по това време на деня (политически и стопански хора). Това в действителност си е страхотна ДОБРИНА.

2016 година. Трета доброта: След като ЦСКА беше изваден от Първа лига и пратен в ТРЕТА, същият тоз добър човечец Боби Михайлов беше привикан два пъти в Министерския съвет и му беше сложено изискване: или връщаш ЦСКА в Първа лига, или почват всеобщи инспекции за корупционни практики в Българския футболен съюз. Добричкият избра по-малкото зло и върна тима на ЦСКА от ТРЕТА в ПЪРВА ЛИГА. Това се споделя същинска доброта. И то на каква цена! По-добре омразните да играят в Първа лига, в сравнение с Аз, Самарянина, при Бай Ставри в Южното крило!

2017 година. Четвърта доброта: След като ЦСКА по състезателен път си е извоювал правото да взе участие в европейските клубни шампионати и откакто клубът към този момент няма проблеми с финанси, лицензи и така нататък, на 19 юни 2017 година в 13:55 минути (5 минути преди тегленето на жребия за Лига Европа) тимът на ЦСКА е изваден от жребия, тъй като " Добринчо " -Михайлов е пуснал писмо към УЕФА, че това е чисто нов клуб и няма право да взе участие в евротурнирите. Същият е показал различен клуб да заеме мястото на ЦСКА. Отлична доброта от една пияна глава. Впоследствие ЦСКА наема най-реномираната американска юридическа адвокатска фирма по спортно право и завежда каузи против УЕФА. Стига се до съглашение сред клуба и евроцентралата, в което се споделя: " Когато ЦСКА си извоюва право по състезателен път да взе участие в европейските клубни шампионати, няма да бъде спиран, стига да дава отговор на нормите на евроцентралата ".

Пета доброта. 2022 година: Изпълнителният шеф на ЦСКА господин Филип Филипов с покана отива на мероприятие на Българския футболен съюз, за което се знае от няколко месеца. Това мероприятие се организира и господин Филипов е един от многото, които са взели участие във форума. След няколко дни господин " най-хубавият от положителните " не разрешава на господин Филипов да упражнява правото си на труд и представляваният от него клуб е санкциониран с 15 хиляди лв.. Тук " положителният " самарянин се вживява в ролята на безспорен рекетьор и издава присъди без съд и би трябвало И ЦСКА отново да му е признателен, че не е изваден от Първа лига. Благодарим ти, Султане. И наздраве!

Шесто: Други положителни битовизми, сътворени от " Добрин " -Боби Михайлов.
А) ЦСКА заплати активите и пасивите на банкрутиралото комерсиално сдружение. Шеста година няма удостоверение към УЕФА от отпадналия в това време от Изпълкома на УЕФА (Добринчо) Боби Михайлов. Просто на индивида от толкоз доста доброта не му се написа нищо. Дори когато е изтрезнял!
Б) Досега ЦСКА беше спечелил всички каузи във ФИФА и КАС, касаещи остарялото сдружение. Господин " положителната " оставка се присети да се върне в БФС и ЦСКА стремително загуби последните на стойност 3 100 000 лв. (три милиона и 100 хиляди лева). Просто " положително " съвпадане. Да, положителните хора добре си правят работата. В резултат на тия изгубени каузи клубът заплаща два пъти за едно и също нещо: веднъж на синдика и повторно на същите хора през КАС.
В) БФС не е член на КАС дружно с Каморските острови и Мадагаскар от всички други членуващи във ФИФА футболни асоциации. Това към този момент е супер, интелигентна доброта за целия български футбол. ПОКЛОН!
Г) Материална база През последните пет години ЦСКА непрекъснато приказва за базата и стадиона, само че за господин " свещенна добрина " това е безинтересна тематика. А въпросът касае освен ЦСКА, а и всички останали клубове-членове на Българския футболен съюз. За какво са му на Господин Михайлов бази... терени и игрища, като му се провали напънът да е хазаин на Екологичен потенциал дружно със Сърбия? Той си има ресторант " Гранде " в Дома на футбола в Бояна и тома му стига. Наздраве! А и на срещата в Белград за последни разяснения за семейството сред държавните управления на България и на Сърбия просто Господинът имаше неприятен ден, както се споделя, и по тази причина се клатушкаше пред камерите. Лошо е, когато по този начин се излагат положителните хора, само че алкохолът не прости на никого. Колкото до присъединяване му в самите диспути и презентации, резултатът е следният: БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР НА СПОРТА Пожарна охрана ТОВА ВРЕМЕ ПОЛУЧИ ФАКТУРА НА КЛЮЧИЦАТА ОТ ПОДПИРАНЕТО НА " добричкия " след тежка нощ. Последствията: изнасяне с носилка и указване на първа помощ от домакините на събитието. Апропо – крушовата също не прости.

Заключение: Докато беше " неприятният " Мишо Касабов, животът в българския футбол се беше нормализирал. Върна се " положителният " Борислав Михайлов и отново настанаха положителните дни за българския футбол и най-много за ЦСКА. Ах, какъв брой сме неблагодарни?
 Билети по 8 лв. за почитателите на Ботев (Пд) в Разград Билети по 8 лв. за почитателите на Ботев (Пд) в Разград 29 март | 13:11 102 0  Феновете на Локомотив (Пд) излизат на митинг Феновете на Локомотив (Пд) излизат на митинг 29 март | 13:02 381 1  Добри вести за Белия - умел защитник се завръща в игра Добри вести за Белия - умел защитник се завръща в игра 29 март | 12:58 269 0  Мениджърът на Насиру: Призовавам почитателите да спрат да заплашват клиента ми, той не е отговорен Мениджърът на Насиру: Призовавам почитателите да спрат да заплашват клиента ми, той не е отговорен 29 март | 12:47 1864 9  Сираков, Ивков и Боримиров ще се срещат с почитателите на Левски в Разлог Сираков, Ивков и Боримиров ще се срещат с почитателите на Левски в Разлог 29 март | 12:25 698 1 Виж всички Водещи Новини  България ще мери сили със международния вицешампион България ще мери сили със международния вицешампион 29 март | 07:30 19758 88  ФИФА спря прехвърлянията на Левски ФИФА спря прехвърлянията на Левски 29 март | 10:05 19844 131  Още два тима от Европа ще подпечатат визите си за Катар Още два тима от Европа ще подпечатат визите си за Катар 29 март | 07:04 21367 22  Протест пред БФС, блокират Околовръстното в София Протест пред БФС, блокират Околовръстното в София 29 март | 11:10 7493 65 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР