От ЦСКА честитиха с видео клип националния празник на България

...
От ЦСКА честитиха с видео клип националния празник на България
Коментари Харесай

От ЦСКА: Честит 3-ти март, България!


От ЦСКА честитиха с видео клип националния празник на България 3 март. Част от водачите на " алените " застанаха пред камерата на клубната телевизия и споделиха усещанията си от българския народ и съответните си престои в страната ни.

" Виждам, че тази страна е доста горда. От съотборниците си научих, че българският народ е доста горделив от страната си и от традициите. Дори учихме обичайния танц - хоро. Обичам тази страна поради природата и културата. Може да видите, че това се придвижва и във футбола. Феновете са пламенни. Ето за какво българският народ е доста горделив ", декларира Линдсет.
 Ас на ЦСКА виси за дуела с Локомотив (Пловдив)
Ас на ЦСКА виси за дуела с Локомотив (Пловдив)

Със сигурност срещата ще пропусне бранителят Енес Махмутович

" Чувствам се доста добре в България. Вече съм 3 години и за тези 3 години съм видял, че българите са доста горди със своята татковина. Хората по стадионите поддържат доста мощно България и носят гордо цветовете на България. Но и хората по улиците следват образеца и ценят националните герои като Христо Ботев и Васил Левски. Всичко това ме кара да адмирирам и да се удивлявам на българите ", сподели Амос Юга.

" Тук съм много време и чувствам какъв брой горди като народ са българите. Имат дълга и богата история. Искам да поздравя страната с празника. Както споделих, тук съм от дълго време и се усещам благополучен. Мога да се любувам на природата, ососбено в този момент, когато имам щерка, е доста прелестно да излезеш на разходка. Надявам се да остана още няколко години тук и да посрещна доста национални празници в България ", показа капитанът Юрген Матай.
 Кой е шефът на терена? ЦСКА с следващ неповторим епизод на InsideCam
Кой е шефът на терена? ЦСКА с следващ неповторим епизод на InsideCam

ЦСКА разгласява следващия си любопитен видеоклип след успеха с 1:0 над Септември

Ето какво написаха от клуба:

Честит 3-ти март, България!

Свободата е отговорност! Нека с дейностите си и грижите към родината да караме всеки чужденец да се влюбва в България, всяко българско дете да желае да остане вкъщи, всеки човек да се усеща пълностоен и благополучен - в България!

Бъдете свободни!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР