От трибуната на Европейския парламент в Страсбург съпредседателят на ВМРО

...
От трибуната на Европейския парламент в Страсбург съпредседателят на ВМРО
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки призова за отмяна на „зеления сертификат“ в ЕС

От трибуната на Европейския парламент в Страсбург съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки осъди проектите на Европейската комисия да продължи „ Цифровия КОВИД документ “ на Европейския съюз, прочут у нас като „ зелен документ “, посредством потребление на така наречен делегиран акт. Подобно деяние допуска приемането на законодателни ограничения без да бъдат съветвани с Европейският парламент и Съвета на Европейски Съюз. Според Джамбазки документът е дискриминационна мярка, която не работи, унищожава междинния и дребния бизнес в Европейски Съюз и лишава свободи.

В момента върша официално предложение настояването на Комисията да бъде отхвърлено, да бъде гласувано против удължаването на този документ и да бъде признат документ, който да желае неговата анулация, съобщи още Джамбазки в изявление пред своите сътрудници в Европейския парламент.

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация посочи още изследванията на Клаус Шваб, председателстващ Световния стопански конгрес, който предвижда унищожаването на националните държавни управления и междинната класа. Джамбазки отбрани позицията, че „ зеленият документ “ се е трансформирал в знак на този развой през последната година, като вместо да предотврати нездравословните резултати на пандемията и да ограничи степента на заразяване, попречва стотици хиляди хора от правото им да работят.

Според българския представител в Европейския парламент на позорната мярка, наречена „ Цифров КОВИД документ “, би трябвало да бъде комплициран край. Този документ е дискриминационен, тъй като унищожава междинни и дребни бизнеси, основава неравенства и лишава фундаментални човешки свободи. Джамбазки се базира и на експертното мнение, изрично доказано от статистиката, че от китайския ковид се разболяват както неимунизирани, по този начин и имунизирани хора.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР