От тази сутрин дървените къщички, разположени на площад Бдинци“, зарадваха

...
От тази сутрин дървените къщички, разположени на площад Бдинци“, зарадваха
Коментари Харесай

Започна Коледният базар във Видин

От тази заран дървените къщички, ситуирани на площад „ Бдинци “, зарадваха с празничната си одеждa видинчани и гостите на града ни. В тях могат да се видят красиви сувенири, ръчно направени бижута от естествени материали, сапуни и козметика от природата, коледни играчки, албуми и картички, сладки изкушения, виновност и доста други. Някои от изложителите са планували и празнично понижение.

Базарът предлага опция да си купите топла напитка и да си хапнете нещо вкусно. На площада е ситуирана и отопляема шатра, където също може да се подкрепите и приютите в студеното време.

Събитието „ Зимна приказка “ се провежда от Община Видин и Event Masters. Всеки ден от 19 до 28 декември разнородни интензивности за дребни и огромни чакат посетителите. Ще има коледни представления на ученици на видински детски градини, Дядо Коледа и неговите помощници ще забавляват малчуганите, ще може да се снимате за спомен във фотобудка и да участвате в арт работилница, да гледате и слушате обичани реализатори.

Първата изява през днешния ден е на ДГ „ Зорница “, от 16:00 ч., а в 17:30 ч. стартира концертът на Pavell & Venci Venc.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР