От търговска гледна точка няма как днес втечненият газ от

...
От търговска гледна точка няма как днес втечненият газ от
Коментари Харесай

Рамадан Аталай не вярва, че втечнения газ от САЩ е по-евтин

" От комерсиална позиция няма по какъв начин през днешния ден втечненият газ от Америка да е на по-ниска цена от тръбния. " Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай. Той посочи, че повода за това, че разноските по доставката оскъпяват газа.

Народният представител бе безапелационен, че антикризистните ограничения на държавното управление са извънредно закъснели.

Управляващите доста се объркаха. Всяка друга страна, членка на Европейски Съюз, към този момент си има проект при изключителни обстановки. Само България няма такава стратегия, сподели Аталай.
 Кирил Петков: Два танкера с полутечен газ от Съединени американски щати идват през юни
Кирил Петков: Два танкера с полутечен газ от Съединени американски щати идват през юни

Готви се контракт на " Булгаргаз " с американска компания да дълготрайни доставки

Депутатът от Движение за права и свободи разяснява и тематиката за цената на горивата. " Не излиза наяве тези 25 стотинки отстъпка по какъв начин и по какъв метод ще бъдат върнати на този, който продава бензина. От през вчерашния ден слушам, че огромни и дребни бензиностанции споделят, че няма да дадат авансово литър бензин, до момента в който не им се заплати. ", съобщи Аталай. Какво чакаха ръководещите, запита депутатът.

" Досега минимум трябваше да имаме проект за изключителни обстановки. Трябваше да се направи ясна преценка за запасите, по какъв начин и по какъв метод може да се доставят горива, на каква цена ще бъдат доставени ", добави националният представител.
 Обсъждат отстъпка при зареждане на гориво до 50 литра
Обсъждат отстъпка при зареждане на гориво до 50 литра

Предложението е част от премисляните от кабинета антикризисни мерки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР