От Специализирания наказателен съд са били искани най-много специални разузнавателни

...
От Специализирания наказателен съд са били искани най-много специални разузнавателни
Коментари Харесай

Спецсъдът е получил 3300 искания за подслушване

От Специализирания углавен съд са били желани най-вече специфични разследващи средства (СРС) – 3300 от общо към 4500 заявки за цялата страна, регистрираха от съда.

Това се дължало на обстоятелството, че с изключение на делата против проведената престъпност и делата за тероризъм в него се гледат и така наречен корупционни каузи, написа " 19 минути ".

На въпрос за какво откакто в отчет на Държавния департамент се споделя, че държавното управление разполага с механизми да проверява и санкционира злоупотребите и корупцията, безнаказаността продължава да съставлява проблем, новоизбраният ръководител на Специализирания углавен съд Мариета Райкова отговори:

" И вие сте забелязали, че в обществото има едно незадоволство от работата на правосъдната власт изобщо. Но виждам какви старания поставят сътрудниците ни да се оправят с огромния размер каузи и желанието им напълно тъкмо да приложат закона, обективно и напълно върху доказателствата, които са събрали, като се абстрахират от всевъзможни странични въздействия. Полагаме ги тези старания, не споделям, че сме се справили ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР