От снощи богините“ в журналистиката Полина Паунова, Миролюба Бенатова, Дарина

...
От снощи богините“ в журналистиката Полина Паунова, Миролюба Бенатова, Дарина
Коментари Харесай

Предозиране: Одобряват ли „богините“ свалянето на новини от политически лидери?

От нощес „ богините “ в публицистиката Полина Паунова, Миролюба Бенатова, Дарина Сарелска и останалите от компанията им не стопират да пускат фейсбук постове. Повод е записът от срещата на Христо Иванов с депутатите му от Демократична България, който изтече в медиите.
Само от началото на съботния ден Полина Паунова е написала три поста в отбрана на Христо Иванов, единият от които включва пържени филийки.  
Според „ богините “ няма нищо скандално в думите на Иванов за „ бухалката “ КПКОНПИ и връзките в сред досегашните съдружни сътрудници, които се упрекват на „ мафия “.

„ Богините “ не виждат и нищо скандално в това, че когато научава за излъчването онлайн, водачът на Демократична България, пръв стожер за свободата на словото споделя: Важно е да го свалим от уеб страницата на Дарик, който видял, видял “. Дали „ богините “ на публицистиката утвърждават свалянето на вести от политически водачи и независимостта в медиите остава отворен въпрос., който те не разискват в многочислените си постове, които пускат цяла заран.









Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР