От смъртта на Тина Търнър на 24 май мина вече

...
От смъртта на Тина Търнър на 24 май мина вече
Коментари Харесай

Как Тина Търнър е прекарала последните години от живота си

От гибелта на Тина Търнър на 24 май мина към този момент съвсем седмица, само че всички не престават да приказват за кралицата на рока. Десетки известни персони й отдадоха респект и споделиха своите мемоари с нея. Същото направиха и съседите на певицата в Кюснахт, Швейцария, където тя се откри преди години.

Те споделят, че Търнър е живяла в идилична конюнктура в своята вила и се е наслаждавала на всички дребни удоволствия от живота, евентуално знаейки, че скоро към този момент няма да има тази възможност. Тя е имала спокоен, спокоен и изцяло естествен живот, надалеч от славата и суетата.

За дребната швейцарска община край Цюрихското езеро е огромно събитие, когато звездата взема решение да се реалокира там дружно със брачна половинка си Ървин Бач. Постепенно обаче те привикват с нейното наличие, появяването й по дребните локални заведения за хранене и това, че когато влезе някъде, всички са привлечени от неповторимата й сила

Днес съседите на Търнър са безапелационни, че са изгубили освен една музикална легенда, само че и същински другар. Тя постоянно е разговаряла с тях по време на разходките си край езерото и доста са се смяли. Била е същински благополучен и доста земен човек, написа People.

Въпреки че има персонален готвач и още куп хора личен състав, Търнър постоянно е предпочитала сама да кара своето Порше Кайен по живописните швейцарски пътища. Друго обичано занятие на певицата до последните дни е да обикаля магазините за маркови облекла и обувки. А със брачна половинка й постоянно сядали в някой гурме ресторант, с цел да се насладят на обичаните си специалитети. Често посещава и йога класове навън, предава Daily Mail.

Днес оградата на имението на Търнър е обсипана от цветя, донесени от нейни съседи, другари и хора, които са имали опцията да се срещнат най-малко един път очи в очи с нея и да схванат какъв човек се крие зад звездния облик, който всички познаваме. И те ще я запомнят по този начин - усмихната, спокойна, блага и наслаждаваща се на всеки подарен й момент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР