От следващата седмица в Обединеното кралство отварят отново магазините, кръчмите

...
От следващата седмица в Обединеното кралство отварят отново магазините, кръчмите
Коментари Харесай

Отварят магазини, кръчми и ресторанти в Обединеното кралство от следващата седмица

От идната седмица в Обединеното кралство отварят още веднъж магазините, кръчмите и заведенията за хранене, а за визитата им няма да бъдат нужни имунизационни паспорти. Сертификатите обаче може да се окажат основни за по-нататъшното намаляване на ограниченията против COVID-19 в страната, разясняват в редакцията на английския народен всекидневник The Times.

В рамките на деня министър председателят Борис Джонсън ще удостовери проекта на държавното управление да продължи със идната фаза на намаляване на меркте, според признатата по-рано през годината пътна карта. От другата седмица с изключение на заведенията, които ще получат право да сервират навън, отварят редица други видове магазини, фризьорски салони и спортни зали.

Джонсън също по този начин ще показа настояща информация за „ посоката на пътешестване " по отношение на желанията на държавното управление за т.на. вътрешно узаконяване. Със задачата да направи обзор на предлагането бе претрупан Майкъл Гоув, началникът на администрацията на министър-председателя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР