От сладур до безмилостен мачо - така дамите описват култовия

...
От сладур до безмилостен мачо - така дамите описват култовия
Коментари Харесай

Фенките тръпнат: Култов участник във Фермата стана лошо мо...

От сладур до безсърдечен мачо - по този начин дамите разказват паметния участник от " Фермата 5 " Сами Хосни. Фитнес гуруто е сменил физиономията си до неразбираемост, а от миловидното лъчение, с което си завоюва огромен брой почитателки, няма и диря.



След

От последните фотоси на фитнес инструктора очевидно се вижда смяната. Навярно тя се дължи освен на това, че е пуснал коса и мустак. Риалити героят с египетски генезис е наддал и в килограмите, носи и шини, които напълно трансформират излъчването му. Някои даже го съпоставиха с известния колумбийски наркобос Пабло Ескобар.



Преди

Сами се прочу след " Фермата " и като персонален инструктор на рапъра Криско. Името му попадна в светските летописи и след конфликт с съперника му Илиян Найденов, по-известен като екс-гаджето на Джулиана Гани. Двамата мъже заформиха война откакто египтянина разгласи чая, който продава монтанския мачо за подправен и несполучлив артикул за намаляване. Илиян даже го заплаши със съд, само че сега на главата му е развода с дребната Джулка, напомнят от.hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР