От символично място - Съдебната палата, започна гостуването на Продължаваме

...
От символично място - Съдебната палата, започна гостуването на Продължаваме
Коментари Харесай

Не с винкел - с рози посрещнаха Кирил Петков в Перник

От алегорично място - Съдебната палата, стартира гостуването на Продължаваме промяната в Перник през днешния ден по обяд. Перничанин посрещнаха Кирил Петков не с локалния специалитет - артикул на металургията, а с рози.

По време на разходката из града някогашният министър председател и претендентите за народни представители от Политическа партия се спираха и разговаряха с перничани. С Кирил Петков беше и лидерът на листата - някогашният вътрешен министър Бойко Рашков.



" Много е значимо господин Рашков да оглави КПКОНПИ. Този човек просто не го е боязън. Само с работеща антикорупционна комисия и с Европейската прокуратура ще спрем приключването на милиарди ", посочи Кирил Петков.



Той разяснява и не дребната разлика сред процентите за Политическа партия и ГЕРБ. " И на предишните избори беше същото, а след това социологическите организации оправдаха с някакъв прикрит избор неверните си прогнози. Така че е ужасно. Важното е в тази седмица да се активизираме ", посочи съпредседателят на Продължаваме промяната.

Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР