От септември тази година, Porsche въвежда в продажба обновени версии на

...
От септември тази година, Porsche въвежда в
продажба обновени версии на
Коментари Харесай

Porsche освежи Taycan

От септември тази година, Porsche вкарва в продажба актуализирани версии на Taycan и Taycan Cross Turismo, които получават няколко нови технологични решения, в това число интеграция на Android Auto, както и нови възможности за персонализация на екстериорния цвят с услугите Paint to Sample и Paint to Sample Plus.

Новите представители на Taycan и Taycan Cross Turismo получават също по този начин функционалност за автоматично отдалечено паркиране, която разрешава пускане на процеса чрез приложение за мобилен телефон, дори когато лидерът е отвън колата.

За новите версии на електрическите автомобили си, от Porsche анонсират, че те ще предложат по-добра самостоятелност, като за задачата е оптимизирана настоящата технологична база, без да са нанасяни промени по задвижващата система.

От Porsche споделят и любопитна информация за пазарното показване на Taycan през последните месеци, като разясняват, че около 20 000 негови представителя са били доставени на клиенти през първата половина на 2021 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР