От сектор БДС“ напомнят за възможността за организиран прием на

...
От сектор БДС“ напомнят за възможността за организиран прием на
Коментари Харесай

МВР Видин осигурява посещения по домовете на трудно подвижни хора за предоставяне на административни услуги

От бранш „ БДС “ припомнят за опцията за проведен банкет на заявки и даване на административни услуги на неподвижни/трудно преносими лица посредством посещаване на място от мобилен екип

От бранш „ Български документи за идентичност “ при ОДМВР–Видин припомнят за основаната организация за банкет на заявки за издаване на български персонални документи (лични карти и/или паспорти)по постъпили писмени исканияза проведен банкет на заявки от институции, ведомства, кметства, компании и други, както и за даване на административни услуги на неподвижни или мъчно преносими лица посредством посещаване на мобилни екипи на място, след складиране на заявление.

Българските жители, които имат годен електронен автограф, могат да употребяват електронните административни услуги по направление на активност „ Български документи за идентичност “ в Портал за електронни административни услуги на Министерство на вътрешните работи (https://e-uslugi.mvr.bg/services).

От 1 януари до 31 август 2022 година в бранш „ Български документи за идентичност “ при ОДМВР-Видин са издадени общо 7045 персонални карти, 4333 паспорта и 3974 свидетелства за ръководство на МПС.

Всеки понеделник секторът дава настояща информация за броя на признатите заявки и връчените български персонални документив делничните дни на миналата седмица. Данните се разгласяват на интернет страницата на ОДМВР-Видин за улеснение на жителите при избора им на звеното, в което да подменят персоналните си документи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР