От Съюзът на международните превозвачи изразиха подкрепа относно изграждането на

...
От Съюзът на международните превозвачи изразиха подкрепа относно изграждането на
Коментари Харесай

Тираджиите предлагат пътя Мездра-Ребърково да се затвори след 15 март


От Съюзът на интернационалните превозвачи показаха поддръжка по отношение на построяването на скоростния път Видин-Благоевград, само че предлагат за краткотрайно отсрочване на дейностите.

Това стана ясно от тяхна позиция отправена към министъра на районното развиване и благоустройството и Агенция " Пътна инфраструктура ".

Предвиден е различен маршрут през Плевен в посока Монтана, през Роман или през прохода Петрохан до началото на зимния сезон, оповестяват от съюза, само че съгласно управителният съвет тези различни сектори биха основали усложнения за превозвачите. От една страна удължаването на пътя с над 100 км, а от друга предстоящото утежняване на времето.

От Съюзът на интернационалните превозвачи молят за отсрочване на дейностите до 15 март 2023г., когато би било доста по-безопасно прекосяването през различните направления.

За идното за тежкотоварни камиони в интервала 01.11-15.12.2022 година се разгласи на среща в Министерство на районното развиване и благоустройството на 25 октомври.

Припомняме, че аргументите за затварянето са бъдещи взривни действия, налагащи се заради построяването на скоростния път Видин-Благоевград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР