От сайта на Интерпол става известно, че и вторият брат

...
От сайта на Интерпол става известно, че и вторият брат
Коментари Харесай

Изпуснаха и Малката Бирма да избяга в чужбина

От уеб страницата на Интерпол оказва се, че и вторият брат от така наречен Бирми - Георги Станоев, е разгласен от България за интернационално търсене.

С две конференции през тази година - през лятото в Пловдив и през септември в София, прокуратурата разгласи разбиването на няколко цеха за произвеждане на незаконни цигари. Стана ясно, че те са ръководени от Евлоги Станоев-Бирмата и двамата му синове Антон и Георги (именно последният е познатият от жълтите издания любим на безброй плеймейтки и фолкаджийки, б.р.).

При оповестяването на акцията против трите Бирми, предшествана от ефектни дефилета на тежковъоръжени с дългоцевно оръжие командоси, и.д. шефът на спецпрокуратурата Даниела Начева заяви, че имат данни, че единият се е укрил в чужбина, а другите двама са си у нас.

" За един от тях има информация, че е напуснал рамките на страната. Другите двама най-­вероятно са в България, подхванати са дейности за издирването им. При състояние че тези заводи, за които установихме, че са били следени от тях, бяха разрушени преди 20 дни, е напълно обикновено тези лица да се укриват. Предприели сме ограничения, търсям ги ", сподели прокурорката.

Тогава тя увери, че и тримата ще бъдат открити.

Преди дни Клуб Z писа, че Антон Станоев към този момент е търсен с алена бюлетина, което импонира на версията за единствено един укрил се зад граница към датата 17 септември, когато бе брифингът на прокуратурата.

Сега обаче излиза наяве, че и Георги го няма. Освен оповестяването през вчерашния ден на Малката Бирма за интернационално търсене с алена бюлетина нищо досега не се е чуло за задържане и на Евлоги Станоев - татко им. В противоположен случай щеше да има гледане на мярка за неотклонение пред Специализирания углавен съд. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР