От Руското посолство у нас разкритикуваха действията на външно министерство

...
От Руското посолство у нас разкритикуваха действията на външно министерство
Коментари Харесай

Руското посолство у нас: Навални е вътрешен въпрос на Русия, България ни оказва натиск

От Руското посолство у нас разкритикуваха дейностите на външно министерство на България, откъдето бе привикан на среща краткотрайно ръководещия посолството поради гибелта на Алексей Навални. 

От Руското посолство у нас обобщиха срещата по този начин:

„ На 23 февруари краткотрайно ръководещ Посолството на Русия в България беше поканен на диалог в Министерство на външните работи на България. По време на срещата българската страна изрази упования по отношение на изясняване на аргументите за гибелта на А. Навални, а също по този начин показа някои тенденциозни оценки за политическата обстановка в Русия във формата на към този момент познатите западни клишета.

От своя страна подчертахме, че обстановката към А. Навални е извънредно вътрешен въпрос на Русия и всевъзможни опити за оказване на напън върху управляващите на страната не са нищо повече от интервенция във вътрешните работи. Акцентирахме, че преди да се вършат изказвания по този въпрос, е належащо да се изчакат резултатите от следствието, което се прави от способените органи в цялостно сходство със законодателството на Руската Федерация ”, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР