От репресии срещу младежката организация на ГЕРБ се опасява бившият

...
От репресии срещу младежката организация на ГЕРБ се опасява бившият
Коментари Харесай

Борисов поръчал на младежкия ГЕРБ да стане като РЕМС и да бори фашистите |

От репресии против младежката организация на ГЕРБ се притеснява някогашният министър председател Бойко Борисов след разкритията на властта, че те стоят зад изкуствено основаната суматоха с горивата.

Това стана ясно от думите на самия Борисов, който през днешния ден бе на среща с актива в Търговище.

Вчера министър председателят Кирил Петков упрекна непосредствено младежите на ГЕРБ, че са провокирали суматохата към цените на горивата и опашките по бензиностанциите на 2-ри против 3-ти март.  вицепремиерът Асен Василев подсети, че Наказателният кодекс планува 5 години затвор за това.

„ От казаното през вчерашния ден от Кирил Петков и Асен Василев открих по неоспорим метод, че в България има две партии - ГЕРБ и младежкия ГЕРБ. Нашите младежи се оказаха по-силни от тях, тоест може да променим смяната с нашите младежи. Това демонстрира какво им е мисленето, да излезеш и да заплашиш деца с пет години затвор. И в този момент съм споделил – излизате в конспиративност, ставате като РЕМС едно време, незаконна организация за битка против фашистите. Те проповядват фашизъм сега “, заяви през днешния ден Борисов.

Ако ГЕРБ управляваше сега, цените на горивата нямаше да бъдат толкоз високи, добави той. Според него е трябвало да се освободят количества от държавния запас, с цел да се държат цените на равнища от 2 лв.. За пример председателят на ГЕРБ уточни Германия, където страната се е намесила, с цел да контролира пазара.

Борисов още веднъж упрекна ръководещите в непросветеност и предизвести, че поради тяхната политика България е застрашена от наказателна процедура поради свръхдефицит:

„ Те не стига, че не могат да ръководят, не стига, че ръководят грешно…, само че и ни задължават по този начин, че Комисията ще ни наложи тази процедура. “

Борисов упрекна президента Румен Радев за политическото разделяне в страната:

„ Това е политиката на Радев. След като изчегъртаха ГЕРБ, изчегъртаха систематичните партии, разцепи Българска социалистическа партия на две и в този момент със Стефан Янев… Битката там ще е доста огромна. На процедура няма систематични партии отвън ГЕРБ и младежкият ГЕРБ. Оттук насетне не виждам по какъв начин тази ненавист сред хората ще се реши “, заключи някогашният министър председател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР