От регионалния и федералния бюджет ще дойдат 3,3 милиарда рубли,

...
От регионалния и федералния бюджет ще дойдат 3,3 милиарда рубли,
Коментари Харесай

След 40 години Москва отново организира алтернативна олимпиада

От районния и федералния бюджет ще дойдат 3,3 милиарда рубли, а останалите ще бъдат обезпечени от други източници, написа The Moscow Times. Според представители на Министерството на спорта, тази скица за финансиране към този момент е създадена и се употребява сполучливо за огромни спортни събития.

Така наречените " Световни игри на дружбата " ще се проведат в Москва и Екатеринбург от 15 до 29 септември 2024 година, като главен терен на 27-те типа спорт ще бъде съветската столица, а Екатеринбург ще бъде хазаин на шампионати по водни спортове, лека атлетика и джудо. Двата града ще предложат и „ огромна културна стратегия ”.

Според уредниците, Световните игри на дружбата 2024 ще дадат опция на съветските спортисти да развиват кариерата си. Заради войната в Украйна, Международният олимпийски комитет (МОК) не предложения Русия и Беларус да вземат участие на Олимпиадата в Париж идната година, като позволи на съветските състезатели да се състезават под „ безпристрастен байрак ”, в това число и на зимните олимпийски игри в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР