От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новозаразените с коронавирус

...
От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новозаразените с коронавирус
Коментари Харесай

РЗИ-Враца каза откъде са новозаразените с COVID-19 в областта

От Регионалната здравна ревизия оповестиха детайлности за новозаразените с ковид в региона.
През миналото денонощие са открити 20 нови случая на инфектирани с подлата болест. Сред заболелите има деца, като това са момчета и девойки на 14, 15 и 16 години. 22-годишна жителка от регионалния център също е инфектирана, 2-ма младежи на 17 години от Девене и от Враца, 18-годишен мъж от града под Околчица, са измежду новите случаи. Други инфектирани с рисковата болест са две дами на 48 и 46 година и мъж на 60 година от регионалния град, а също и 55-годишна жителка на Нефела.
Сред новоустановените са и 30-годишна жена от Козлодуй и жена на 59 година от Мездра. Мъж и жена от Оряхово на 47 и 58 години, както и 20-годишен юноша.Всички те се лекуват у дома.
За всички доказани случаи са стартирани и не престават епидемиологичните изследвания за определяне и предприемане на ограничения по отношение на позитивните и контактните лица. В рамките на миналия ден са направени общо 25 нови наставления за карантина. През последните 24 часа са взети 60 нови проби за съществуване на COVID-19, като всички те са по наставления на персоналните лекари.
Към момента дейните случаи във Врачанско са 78, от тях 64 са домашно лекуване, а 14 са приети в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР