От разочарование, някой и друг гаф, недодялани шеги и остроумни

...
От разочарование, някой и друг гаф, недодялани шеги и остроумни
Коментари Харесай

Церемонията за Златните глобуси - от гафове до сериозни моменти

От отчаяние, някой и различен гаф, недодялани смешки и остроумни закачки, през история и съвестност до обилие от звезди и не на последно място Тейлър Суифт - тазгодишната гала за премиите " Златен глобус " предложи по нещо за всеки усет, съобщи Асошиейтед прес.

Суифт даже не се качи на подиума, само че въпреки всичко съобщи наличието си, както единствено тя умее. Певицата, която беше номинирана в новоучредената категория за достижения в киното и боксофиса за концертния филм за турнето си Eras, само че се размина, се появи на аления килим в искрящо зелена рокля, приковавайки всеобщото внимание.

На масите за 81-вите награди " Златен глобус " в хотел " Бевърли Хилтън " може и да нямаше изстудено шардоне, както предвижда актрисата Дженифър Лорънс, само че имаше от всичко останало.

На церемонията се очерта една решителна наклонност - в огромното състезание сред " Барбенхаймер " в тазгодишния награден сезон първият рунд беше извоюван от частта " хаймер ".

Разтърсващият биографичен филм на Кристофър Нолан. " Бонбоненият " блокбастър " Барби ", с който историческата драма се конкурираше през лятото в боксофиса и беше апетитен за любимец, завоюва единствено две награди от водещите си девет номинации.

" Барби " даже не съумя да се пребори за наградата за най-хубав филм - мюзикъл или комедия, отстъпвайки на непредвидения победител в категорията " Клети създания ". Филмът на Грета Гъруиг завоюва оценките за най-хубав блокбастър и за истинска ария - за прочувствената " What Was I Made For " на Били Айлиш.

Едва ли ще е рационално филмът " Барби " да бъде умишлен за новобранец, само че наградната гала несъмнено беше разочароваща за поклонниците му.

Възможно е известно, известни като Суифтита.

Суперзвездата на поп музиката, която чупеше връх след връх през 2023 година, загуби петата си номинация за " Златен глобус ". Суифт обаче изглеждаше зашеметяващо в искрящо зеления си тоалет на " Гучи ". По-късно певицата сътвори и заслужен за меме миг, когато реагира с видимо мразовит взор на смешка по неин адрес от страна на водещия Джо Кой.

Суифт не беше сама в недоволството си във връзка с закачките на водещия, който в даден миг се наложи да спре и да изясни, че е имал единствено 10 дни за подготовка.

Присъстващите в действителност реагираха одобрително на шегата на Кой за продължителността на 3-часовия " Опенхаймер ", само че след това закачките му ставаха по-плоски и камерите уловиха недоволните реакции на звезди като Харисън Форд и Селена Гомес.

Гостите повече се смяха на шегата на Уил Феръл и Кристен Уиг, които направиха занимателен опит да се преструват упорито, че церемонията е " сериозна вечер ". Шегата беше, че в действителност малко на брой одобряват церемонията съществено.

Актьорът Марк Хамил на собствен ред означи, че това е единственото наградно шоу с отворен бар.

В по-сериозен проект Лили Гладстоун стана първата индианка с премия за най-хубава актриса във кино драма за ролята си на жена от племето осейдж, трансформирала се в цел поради петролното си благосъстояние в " Убийците на цветната луна " на режисьора Мартин Скорсезе.

Гладстоун не пропусна да означи, че признанието й е исторически миг за общността на коренното население, която постоянно е подценявана или маргинализирана от развлекателната промишленост.

Сред гафовете на церемонията беше и моментът, когато актрисата Давайн Джой Рандолф одобри присъденото й отличие за най-хубава поддържаща женска роля за " Останалите ", изказвайки надлежна признателност към към този момент несъществуваща Асоциация на задграничната преса в Холивуд. Организацията връчваше премиите " Златен глобус ", само че след белязалия я скандал престана да съществува под това име.

Актьорът Робърт Дауни младши, който завоюва наградата за най-хубава поддържаща мъжка роля за " Опенхаймер " също позволи гаф, произнасяйки неправилно името на персонажа си във кино лентата.

С смешки и закачки по адрес на героите си и свои сътрудници одобриха премиите си отличниците на сериала " Наследници " Киърън Кълкин, Сара Снук и Матю Макфадиън. Последният, да вземем за пример, съобщи, че се е наслаждавал на всяка секунда от ролята на " странното и прелестно човешко леке ", което съставлява персонажът му в поредицата.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР