От ръководството на Спартак Плевен днес излязоха с позиция по

...
От ръководството на Спартак Плевен днес излязоха с позиция по
Коментари Харесай

Спартак Плевен с позиция за инцидента на мача с Локомотив София

От управлението на Спартак Плевен през днешния ден излязоха с позиция във връзка случая на мача с Локомотив София от 19 ноември. Плевенчани изгубиха с 1:4 като домакини и отпаднаха на 1/16-финалите на шампионата за Купата на България по футбол.

Към края на първото полувреме поражда случай с последователи на " железничарите ". Според Борислав Георгиев, член на Управителния съвет на плевенския клуб, тази " групичка от 40-50 души, която сякаш ги поддържаше на 19 ноември на мача в Плевен, не е от същинските почитатели на Локомотив. Няма по какъв начин да е от естествените ентусиасти на " железничарите ", щом от тях полицията е иззела палка и нож, които са предадени на дежурния пратеник на мача. Ненормално държание предизвика разразилия се случай, за благополучие приключил без жертви ". По думите на Георгиев охранителите са влезнали в бранша на гостите, с цел да окажат помощ на паднал на земята последовател на Локомотив, когато са нападнати. Той акцентира, че бързата интервенция на полицията е предотвратила по-сериозен случай. 

" В Плевен са провеждани доста емблематични футболни срещи. Страстите в тях обаче постоянно са се разгаряли на терена и са разрешавани със спортни достолепия. Гостуващите почитатели постоянно са добре пристигнали да поддържат своя обичан тим. Никога до момента не е имало даже дребни произшествия, нарушаващи публичния ред и сигурност ", акцентира Георгиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР