От ръководството на Левски представиха на привържениците си препоръките на

...
От ръководството на Левски представиха на привържениците си препоръките на
Коментари Харесай

Левски с важно съобщение за привържениците си

От управлението на Левски показаха на последователите си рекомендациите на полицията във Франкфурт преди днешната среща-реванш против Айнтрахт от шампионата Лига на Конференциите. Домакините общително дават разнообразни направления, с които " сините " почитатели могат да стигнат до стадиона.

Ето и цялостното известие оповестено на страницата на клуба във Facebook:

" Левскари, mредставяме на Вашето внимание рекомендациите на полицията във Франкфурт по отношение на напредването на " сините ", до стадион " Deutsche Bank Park " за реванша с Айнтрахт Франкфурт.

Препоръките са за събирателен пункт в 16:30 часа на площад " Römerberg ", който се намира наоколо до градската гара и центъра. Привържениците ще бъдат ескортирани от полиция, като кордонът потегля в 17:00 часа и ще продължи близо 40 минути до Hauptbahnhof във Франкфурт.

В 18:00 часа оттова потегля безплатният трен предопределен за последователите на Левски (S Bahn) до спирката на стадион " Deuche Bank Park " - Stadion. След което групата ще бъде съпроводена полицейски конвой до вход Е6 на стадион " Deuche Bank Park ".

Желаещите да възнамеряват независимо пътешестване до стадионa, предложената алтернатива е с трамвай (Tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn.

За пътуващите с персонални коли, би трябвало да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd, преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion. Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За колите и рейсовете на почитатели на Левски е избран паркинг P9 (https://goo.gl/maps/3qVU5hUmWusrSPiu9), който може да бъде доближат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за коли е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и рейсове е 20 евро.

Полицията също по този начин поучава последователите да заобикалят зоната Alt Sachsenhausen и целия регион към стадиона, и най-много паркинг " Gleisdreieck ", който е предопределен за почитатели на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача последователи, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба ".


 Левски излиза за знамение против Айнтрахт
Левски излиза за знамение против Айнтрахт

3000 почитатели на столичани поддържат отбора в Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР