От ръководството на Ботев Гълъбово оповестиха важна информация и детайли

...
От ръководството на Ботев Гълъбово оповестиха важна информация и детайли
Коментари Харесай

Ботев Гълъбово разясни организацията за мача с Левски

От управлението на Ботев Гълъбово оповестиха значима информация и елементи за идната среща на отбора против Левски София във вторник. Както е известно, дуелът от 1/16 финалите на шампионата за Купата на България ще се играе на 19 септември от 19 часа на стадион „ Трейс Арена “ в Стара Загора.

За по-добра организация на всички почитатели е нужно да се знае, че билетите за срещата ще се продават на касите на стадиона от 15.30ч в деня на срещата. За ВИП бранша на оборудването искащите ще могат да си закупят пропуски на цена от 30 лв.. Привържениците на Ботев е желателно да се придвижват през обходния път през Раднево. За тях е обособен Сектор „ А “, където билетите са по 6 лв..Входът е от Сектор „ А “ -Изток, а паркингът за МПС е от „ Газ Пром “ нагоре.

Феновете на Левски ще имат достъп до стадиона по основния път до него. "Сините " ентусиасти ще влизат единствено през Сектор „ В “, като цената на билетите е 6 лв.. Входът е зад бензиностанция „ Лукойл “, паркингът за коли и автобуси също.

„ Правим всичко допустимо да създадем отлична организация за мача. Работим добре с органите на реда и имам вяра, че всичко ще мине без ненужно напрежение и произшествия. Ще създадем отлични условия, отговарящи на публичния интерес към този дуел “, съобщи вицепрезидентът на клуба Стоян Диков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР