От пускането на втория сезон на Наркос: Мексико (Narcos: Mexico,

...
От пускането на втория сезон на Наркос: Мексико (Narcos: Mexico,
Коментари Харесай

В Мексико отново ще се леят кръв и наркотици

От стартирането на втория сезон на " Наркос: Мексико " (Narcos: Mexico, 13 февруари) измина повече от половин година, в която не чухме нищо от Netflix по отношение на дали сериалът ще бъде подновяван за най-малко още един.

В Мексико ще се лее кръв ( и наркотици)

Трейлър на втори сезон на " Наркос: Мексико "

Честно казано, бяхме го отписали, тъй като стрийминг платформата не се бави доста, когато даден сериал е сполучлив, с цел да го възобнови. Очевидно, пандемията ги е предиздвикала да бъдат една концепция по-предпазливи, тъй като едвам в този момент разбираме, че " Наркос: Мексико " ще има трети сезон .

И това е страхотна вест, само че ще има известни промени. Според The Hollywood Reporter, Карло Бернард ще размени Ерик Нюман като шоурънър.

на Фев 23, 2020 в 7:00 PST

Скут МакНейри ще се завърне в ролята си на сътрудника от DEA Уолт Бреслин, само че няма да забележим Диего Луна като Феликс Гаярдо. Това обаче не ни изненадва толкоз доста, тъй като през април артистът сподели пред IndieWire, че първоначално се е забавлявал, само че в следствие тежката тема на сериала е почнала да му се отразява зле.

В края на втори сезон видяхме по какъв начин Гаярдо беше тикнат зад решетките за убийството на Кики Камарена (Майкъл Пеня). И това, несъмнено, ще докара до разединение в картела му.

на Фев 27, 2020 в 2:57 PST

Трети сезон на " Наркос: Мексико " ще ни покаже войната за превъзходство сред останалите картели, която избухва след влизането на Гаярдо в пандиза. Действието пък ще ни придвижи в 90-те години на минали век. Но с това изненадите не стопират.
 Assassin’s Creed, Netflix и трите сериала, които стрийминг платформата ще сътвори
Netflix ще вдъхне нов живот на Assassin’s Creed

Ето за този сериал си заслужава чакането

Вагнер Моура , който изигра Пабло Ескобар в първите два сезона на " Наркос ", ще режисира два епизода от идния трети сезон на " Наркос: Мексико ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР