От прокуратурата-тишина, възмути се депутатът“БСП е имала сигнали за корупция

...
От прокуратурата-тишина, възмути се депутатът“БСП е имала сигнали за корупция
Коментари Харесай

Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: БСП подала поне 4-5 сигнали срещу служебни министри на Радев

От прокуратурата-тишина, възмути се депутатът
“БСП е имала сигнали за корупция към президентството и сме ги пратили в прокуратурата, само че от там има тишина! "

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Георги Свиленски по Българска национална телевизия през вчерашния ден във връзка абсурда към “Пътя на Копринката ”.
И ние знаем за кеша и за Копринката, само че до момента не е имало реакция, тъй като не се реагира на сигналите за далаверите и схемите, които сме подавали, уточни Свиленски и добави, че още доста работи ще излязат.

Той напомни, че преди време лидерката му е призовала служебните държавни управления да спрат да крадат.

“Ние атакувахме дейностите на държавните управления, назначени от президента ” сподели Свиленски и изясни, че тези държавни управления бяха назначени да вършат избори, а не да продават държавни парцели на доста ниски цени.

Той даде образец с парцел за 2 300 000 лв., продаден за 300 000 лв. в регион “Изгрев ”. “Два пъти сме задавали парламентарни въпроси и сигнал в прокуратурата е пратен. Повече от това не можем да създадем ”, сподели Свиленски. Припомни и за контракта с “Боташ ”, и за абсурда с горивата в Министерството на правораздаването и на енергетиката. “Поне 4 или 5 са подадените в прокуратурата сигнали от нас, които са ориентирани против служебните кабинети на президента. Няма обаче към този момент никакво придвижване по тях, възмути се социалистът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР