От Продължаваме Промяната - Демократична България внесоха в деловодството на

...
От Продължаваме Промяната - Демократична България внесоха в деловодството на
Коментари Харесай

ПП-ДБ предлага създаването на временна комисия за пътната карта на „Турски поток”

О т " Продължаваме Промяната - Демократична България " внесоха в деловодството на Народното събрание план за основаване на краткотрайна комисия, която да изследва обстоятелствата и събитията към изчезналата пътна карта и построяването на газопровода " Турски поток ".

Наскоро тя беше показана на обществото от хакнат имейл на помощник на съветски народен представител.

" До момента имахме огромен проблем, а точно, че пътната карта липсваше. Пуснахме питане до Министерството на енергетиката и до Министерския съвет. Оказа се, че не е там. Не е минавала през Народното събрание за одобрение, даже службите я нямаха. Тази пътна карта излезе в общественото пространство преди месец. Изпратихме още веднъж питане, с цел да проверим дали е достоверна ". Това заяви Венко Сабрутев от ПП-ДБ в ефира на NOVA.

ОТ ГЕРБ-СДС също разясниха тематиката пред публицисти.

" Крайно време е сътрудниците от ПП-ДБ да схванат, че се назовава " Балкански поток ", а не " Турски ". Нямаме терзания за него. Винаги, когато няма какво да кажат, стартират да приказват на тази тематика. Тя не е била част от договарянията за сформиране на държавно управление ", съобщи Теменужка Петкова.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР