От Продължаваме Промяната – Демократична България /ПП-ДБ/ липса на доверие

...
От Продължаваме Промяната – Демократична България /ПП-ДБ/ липса на доверие
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Има опасение, че е възможно да има завръщане на мутренските времена

„ От „ Продължаваме Промяната – Демократична България /ПП-ДБ/ липса на доверие към кабинета „ Главчев “ поради привкуса на Движение за права и свободи и очевидната интервенция, която имат, тъй като има доста хора, които са свързани по един или различен метод с Движение за права и свободи и с ГЕРБ. Това не е един уравновесен кабинет, това не е експертен кабинет и ние чакахме от господин Главчев, като един умел политик, повече политическа зрялост и уравновесен метод, с който може да подсигурява спокойствието в тази акция. Спокойствието, че ще има почтени и транспарантни избори – нещото, което е главната функционалност на този кабинет. “

Това разяснява Йордан Терзийски в ефира на „ Bulgaria ON AIR “. По думите му не имат вяра и в Калин Стоянов , тъй като „ не е споделил нищо по отношение на тематиката за Мартин Божанов – Нотариуса “.

Политиката означи, че има нарастване на разрушените митнически схеми и опиати , влизащи в България. Според него това е уязвило нечии ползи и допуска, че Петя Банкова е станала неуместна . Целта е това да се влачи като тематика, като една драма по време на цялата предизборна акция, добави той. Терзийски счита, че ГЕРБ са „ сценаристите “ на тези кавги, с които се измества фокусът върху главните тематики за България и обществото – „ промените, които не се случиха и ще се случат ли на идващото Народно заседание “.

Депутатът означи, че с помощта на промените им в Конституцията и законите в този момент основният прокурор може да бъде разследван . И не отхвърли, че измененията са направени дружно с ГЕРБ, само че са спрели с появяването на Движение за права и свободи. Терзийски показа, че имало опасения, че е допустимо да се върнат мутренските времена и доказателство за това бил натискът върху основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

Асен Василев за Делян Пеевски: Не мисля, че е легитимиран

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР