От пресцентъра на Областната дирекция на МВР разкриха подробности за

...
От пресцентъра на Областната дирекция на МВР разкриха подробности за
Коментари Харесай

От ОДМВР-Бургас разкриха подробности за пожара в изоставена къща в ж.к. „Възраждане“

От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи разкриха детайлности за пожара в изоставена постройка в Бургас .

Сигнал за горящата къща , ситуирана на улица „ Г.С.Раковски» №68 “, е получен към 23:45 часа на 3 март в Първо Районно ръководство. Пристигналите на място огнеборци са открили, че се касае за горяща едноетажна изоставена сграда , от която искри са се трансферирали и са запалили топлоизолацията на близкоразположената в съседство 6-етажна кооперация. Огънят е сподавен от един противопожарен екип.

В резултат на случая е потърпевш 51-годишен мъж от Русе , който обитавал от известно време постройката. Той е бил откаран за лекуване във Варненската военна болница с изгаряния по краката , ръцете и челото . По негови думи след прибирането си в постройката, изпил към 200 грама ракия , изпушил една цигара и я загасил в ковчеже, след което задремал . При събуждането си русенецът видял пожара , от който от тавана падали и горящи дъски. Уплашил се и избягал на открито , където е открит от полицейските чиновници.

Вследствие на огнената буря едноетажната сграда е със счупени прозорци, опожарен и сринат покрив, а по прилежащата 6-етажна кооперация са били нанесени материални вреди – изгоряла е изолацията на дясната част от постройката над постройката. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР