От ПП Възраждане“ ще поискат спешно свикване на Столичния общински

...
От ПП Възраждане“ ще поискат спешно свикване на Столичния общински
Коментари Харесай

Защо ПП „Възраждане“ ще поиска свикване на Столичния общински съвет и директора на дирекция „Сигурност“?

От Политическа партия „ Възраждане “ ще изискат незабавно привикване на Столичния общински съвет и срещи със столичния кмет Васил Терзиев и шефа на столична дирекция „ Сигурност “ . Поводът –. Това заяви ръководителя на Политическа партия „ Възраждане – София “ Деян Николов във Фейсбук. Той посочи:

„ След нападението над децата на бул. „ Витоша “, в центъра на София, получихме следващия сигнал за побой сред мигранти в „ Овча Купел “ – един от най-населените региони на столицата.

Преди няколко седмици, когато казахме, че ще има мигрантска вълна и ще би трябвало да се подхващат дейности, започнаха да излизат по малкия екран знайни и незнайни евродепутати и анализатори, които убеждаваха, че това са неистини и има Дъблинско съглашение, което контролира обстановката. Понеже към този момент няма информация, в която да не се съмняваме, отидохме персонално да обсъдим протичащото се с министъра на вътрешните работи, който ни „ успокои “ с изказванието, че стандарта ни на живот е невисок и това ще ги кара да се връщат на Запад.

Е, господин министър, какво стана? Май „ тактиката за сигурност “, която по този начин умерено изложихте пред нас, не сработи?

Сега ще ви кажа ние какво ще създадем. Ще пожелаеме незабавно привикване на Столичния общински съвет, тъй като сигурността на София е обвързване на нас като общински съветници и на кмета – Васил Терзиев, с който също ще пожелаеме среща. Следващата стъпка ще е да се срещнем с шефа на столична дирекция „ Сигурност “.

Ще желаяме нарастване на патрулите в засегнатите зони и информация за държавната ни политика по отношение на мигрантите още веднъж от министъра на вътрешните работи, тъй като това, че ще ги изгоним от София, няма да им попречи да идат някъде другаде, където да основават проблеми на хората.

Това ли желаеме? По нашите малките екрани да чуваме всекидневно за изнасилвания и набези над дами, както е в огромните западни градове? Ако няма съответни дейности, ще бъдем принудени да се активизираме сами и да създадем цивилен групи, които да пазят децата ни и околните ни от протичащото се.

Ето го Шенген! Обяснете в този момент на хората, че всичко ще бъде наред! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР