От ПП Възраждане определиха като ход на отчаянието и кризисен

...
От ПП Възраждане определиха като ход на отчаянието и кризисен
Коментари Харесай

Възраждане: Ходът с Конституцията на ГЕРБ е за отклоняване на вниманието, прокуратурата остава безконтролна

От Политическа партия " Възраждане " дефинираха като ход на отчаянието и спешен пиар, инициираните от ГЕРБ промени в Конституцията посредством провеждането на Велико Народно заседание.
На 1 ноември - Денят на националните будители от партията излизат на " " Организационният секретар на " Възраждане " Деян Николов, че от. Освен това съгласно тях държавното управление се пробва да употребява институционални трикове, с цел да продължи да ръководи и да изкара мандата си. Да употребяват Конституцията за такива цели е аморално, уточни Николов по време на.
 Възраждане провежда шествие в отбрана на настоящата Конституция " Възраждане " провежда шествие в отбрана на настоящата Конституция
На 1 ноември 2020 година " Възраждане " провежда шествие в отбрана на настоящата Конституция. То ще стартира в 19:00 ч. от пл. Народно събра...
Според него държавното управление се пробва да отклони публичното внимание и да хвърли друга опорна точка на публичното внимание.
Тази концепция е родена в някои кабинет, където специалисти и пиари на държавното управление са решили, че това може да избави ситуацията и може да изкарат до постоянните избори. Достатъчно време е имало държавното управление за промени в Конституцията по време на мандата си.
, акцентира Деян Николов.
Видео от конференцията
Това е един способ, с който се пробват да запазят и запазят властта до идващите избори, с цел да бъдат те постоянни, а не предварителни , посочи Николов, представен от News.bg.
 Възраждане ще бранят Конституцията на площада, оплакаха се от дейностите на НПО-та " Възраждане " ще бранят Конституцията на площада, оплакаха се от дейностите на НПО-та
Конституцията би трябвало да остане непроменена и да бъде непокътната като стожер. За това настоя на конференция в Българска телеграфна агенция инж. Николай Дренчев...
Той посочи, че има много елементи в сегашната Конституция, които през годините биват употребявани, с цел да се прокарват закони, които не дават отговор на ползите на хората. В дълготраен проект имаме потребност от леки корекции, които да затворят избрани малки врати в Конституцията. Проблемът е, че това не е задачата на цялото упражнение, което желаят да ни показват, установи Николов.
В плана на ГЕРБ, подсилен и от съдружните им сътрудници, депутати от " Воля " и самостоятелни, няма основни промени и във връзка с прокуратурата, която би трябвало да стане по-контролиран орган , изясни Деян Николов.
По думите му сега ни ръководи една хунта и до момента нито едно държавно управление не е направило съществени дейности да търси отговорност на предходното държавно управление.
, предизвестиха от " Възраждане ".
Припомняме, от ГЕРБ внесоха предлагането си за нова Конституция, събирайки 127 подписа. Те бяха подкрепени от съдружните си сътрудници от Оперативна програма, както и от депутати от " Воля " и самостоятелни. От Движение за права и свободи към този момент оповестиха, че няма да поддържат самодейността на ГЕРБ, от Българска социалистическа партия също са срещу.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР