От пиар отдела на Виктория Груп се свързаха с Plovdiv24.bg

...
От пиар отдела на Виктория Груп се свързаха с Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

От Виктория Груп за Plovdiv24.bg: Пречиствателната станция не е на Ветко Арабаджиев!

От пиар отдела на " Виктория Груп " се свързаха с Plovdiv24.bg по отношение на материала " Нямат край проблемите за Ветко Арабаджиев " . От компанията прецизираха, че въпросната пречиствателна станция не е благосъстоятелност на Ветко Арабаджиев. Ето и формалното известие от прокуратурата:

" Окръжна прокуратура – Бургас указа на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас да предприеме насилствена административна мярка - да затвори пречиствателна станция, намиращата се в региона на Ваканционно населено място Елените.

Действията на Прокуратурата са подбудени съгласно чл.158, т.3 и т.4 от Закон за опазване на околната среда (възникване на непосредствена заплаха за увреждане на околната среда или увреждане на здравето или имуществото на хората; попречване или прекратяване на административни нарушавания, свързани с запазване на околната среда, както и попречване и/или премахване на нездравословните последствия от тези нарушения) и чл.60 и идващите от Административнопроцесуален кодекс.

С оглед на последното Окръжна прокуратура – Бургас е дала период на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас да уведоми  наблюдаващия прокурор  за подхванатите свои дейности в период до 05.11.2018 година

Съобщаваме, че Окръжна прокуратура – Бургас е подхванала същите дейности и през месец октомври 2017 година В отговор шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Бургас е показал, че е преценено да не се употребява този инструментариум, с цел да не бъде  доведен до риск туристическия сезон през 2018 година "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР