От Пентагона съобщиха, че съвместните удари на САЩ, Великобритания и

...
От Пентагона съобщиха, че съвместните удари на САЩ, Великобритания и
Коментари Харесай

Пентагонът разби на пух и прах твърденията на Русия и разкри дали изстреляните към Сирия ракети са достигнали крайните си цели

От Пентагона оповестиха, че взаимните удари на Съединени американски щати, Англия и Франция против сирийския режим „ са блъснали всички цели ", което опонира на изказванията на Русия, че 70 от 102 ракети са свалени, оповестяват " Франс прес " и " Фокус ".

„ Не желаеме спор в Сирия, само че не можем да допуснем сходни груби нарушавания на интернационалното право “, съобщи представителят на американското Министерство на защитата Дана Уайт пред репортерите. „ Ударихме сполучливо всяка цел “, добави тя.

„ Ударите бяха оправдани, законни и пропорционални “.

На същия брифинг генерал-лейтенант Кенет МакКензи съобщи, че три обекта, които са били „ фундаментални съставни елементи от химическата инфраструктура на режима “ са ударени. Операцията е била „ прецизна, съкрушителна и ефикасна “, съобщи той, като добави, че тя ще върне програмата за химически оръжия на Сирия „ с години обратно “. Маккензи означи още, че нито един „ аероплан или ракета, употребявани в интервенцията, не са засечени сполучливо от сирийската противовъздушна защита “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР